Helyszíni épületdiagnosztika

Az első és legfontosabb lépés ahhoz, hogy örökre megszabadulj a vizes falaktól és a velük járó kellemetlen tünetektől.

Árajánlat ONLINE

Egy valódi ÚJDONSÁG! Néhány adat megadása után e-mailben megkapod az otthonodnál, épületednél alkalmazható utólagos vízszigetelési technológiák becsült költségét.

Aquapol falszigetelés

Ez a falszigetelési mód a ma ismert szigetelési eljárások között az egyik legmodernebb és leggazdaságosabb szigetelési forma, a csúcstechnológia ötvözete a költséghatékonysággal.

Aquapol falszigetelés

Ez a falszigetelési mód a ma ismert szigetelési eljárások között az egyik legmodernebb és leggazdaságosabb szigetelési forma, a csúcstechnológia ötvözete a költséghatékonysággal.

Acéllemez besajtolás

A felszivárgó talajvíz útját úgy vágjuk el, hogy a téglasorok közé speciálisan kiképzett, korrózióvédelemmel ellátott, görbékkel egymásba kapcsolódó acéllemezt préselünk be.

Magasnyomású injektálás

Meghatározott távolságokban 12 mm átmérőjű furatokat készítünk a falazatba, majd ezekbe magasnyomású injektáló szelepeket (packereket) rögzítünk.

Kent szigetelés, vakolás

Részben vagy teljesen földben álló falaknál, a kapilláris vizesedés elleni szigetelés mellett szükség lehet függőleges irányú vízszigetelésre is az oldalirányból érkező nedvesség ellen. A falak kiszáradása után az átázott, salétromos vakolatot le kell cserélni.

Hőkamerás diagnosztika, energetikai tanúsítvány

A magas fűtésszámlát a feleslegesen elhasznált energia okozza. Ennek lehet oka az, hogy az épület falazatainak, padlójának, födémének hőszigetelő értéke túlságosan alacsony, és ezeken a jő hővezető helyeken eláramló meleggel az utcát, vagy a szomszéd lakást fűtjük

Légtechnika, párátlanítás, penésztelenítés

A penész oka lehet a hőhidas szerkezet, a frissen cserélt nyílászárók és a vékony falak okozta kicsapódó pára, a rossz vízszigetelés miatt megemelkedett páratartalom.

Prospektusok, ingyenes anyagok

Ezekből az anyagokból megismerheted a leggyakrabban elkövetett falszigetelési hibákat. Tanácsokat, tippeket, trükköket osztok meg veled egy hírlevél sorozatban, megtudhatod, hogy pusztán a falazat kiszárításával mennyit lehet spórolni a fűtési költségeken és még sok hasznos anyagot tölthetsz le...